Razlaga napak v Govorniku

V tem članku bom opisal, zakaj se določene napake zgodijo pri uporabi programa, pr izgovorjavi idr. in napisal postopek odprave.

Sintetizator spusti besedo in je ne prebere.

Možno je, da ste napisali besedo napačno. Če program ne najde prave izgovorjave, jo poizkuša narediti sam. Včasih pa se zgodi, da mu ne uspe. Zato besedo izpusti. Preverite, katero besedo izpusti in jo zamenjajte oz. popravite.

Sintetizator na spletni strani na vrne posnetka

Možno je, da strežnik za sintezo ne deluje. Možno je, da ga posodabljam ali pa je zmanjkalo elektrike strežniku, ki gosti servis za izvajanje sinteze. Pošljite mi obvestilo na strani “Kontakt”.

Obvestilo, da brskalnik Google Chrome ni podprt

Ker Chrome “ščiti” svoje uporabnike ne pusti, da bi se na spletni strani s https protokolom poslala zahteva, na http protokol. Pritisnite podan link, v obvestilu. Tam bi naj delovalo.

Izgovorjava besede je napačna

Napačna izgovorjava besede se zgodi, ko sintetizator “napačno” razume besedilo in poišče napačno izgovorjavo. Možno pa je tudi, da je za besedo v sistemu napisana napačna izgovorjava. Prosim vas, da prijavite napako.

Android aplikacija prikaže obvestilo “Unable to play”

To obvestilo se lahko prikaže zaradi različnih razlogov. Najpogostejši razlog pa je, da ste večkrat pritisnili gumb “Preberi”. Ko gumb pritisnete, počakajte na posnetek. Za določena besedila procesiranje traja dlje. Druga možnost pa je, da je strežnik preveč zaseden ali pa nedosegljiv.